Els productes de temporada protagonitzen l’edició d’hivern de Passió per la cuina, el curs per a persones aficionades als fogons que arrencarà el proper 7 de febrer. Les classes es realitzaran a l’edifici Canigó, la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC).
El caviar verd, calçots, ramen, postres de restaurant o arròs torrat són algunes de les propostes culinàries que s’elaboraran al llarg de les 8 sessions en què consta la formació d’aquest hivern. La programació completa es podrà consultar en aquí.Les classes començaran el 7 de febrer i s’allargaran fins al 28 de març en horari de 17.30 a 19.30 hores. El preu del curs és de 160 €.
Les persones interessades hauran de realitzar la inscripció a través del següent enllaç. Per a més informació o aclariment de dubtes, podeu trucar als telèfons 680 45 37 26 o 669 47 37 68, enviar un correu electrònic a hosteleria@grameimpuls.cat o visitar les pàgines web www.restauraciosantacoloma.cat o www.eresc.cat.