actualitat

  • 2 | 01 | 2018

    Torna el curs ‘Passió per la cuina’ d’hivern

    Les classes es realitzaran els dilluns o els dijous a la nova seu de l'Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC) a l'edifici Canigó

    Els productes de temporada protagonitzen l’edició d’hivern de Passió per la cuina, el curs per a persones aficionades als fogons que arrencarà el proper 22 de gener. Les classes es realitzaran a l’edifici Canigó, la nova seu de l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). Les persones interessades podran escollir els dilluns o el dijous per fer les sessions.

    Pa de fetge, cresta xinesa de pollastre i gambes, tàrtars o tiramisú són algunes de les propostes culinàries que s’elaboraran al llarg de les 8 sessions en què consta la formació d’aquest hivern. La programació completa es podrà consultar en aquí.Les classes començaran el 22 de gener (per a les sessions dels dilluns) o el 25 (per a les dels dijous) en horari de 17.30 a 19.30 hores. El preu del curs és de 160 €.

    Les persones interessades hauran de realitzar la inscripció a través del següent enllaç. Per a més informació o aclariment de dubtes, podeu trucar al telèfon 93 392 91 05, enviar un correu electrònic a hosteleria@grameimpuls.cat  o visitar les pàgines web  www.restauraciosantacoloma.cat o www.eresc.cat.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades