L’Héctor Chaves (22), la Cristina Homobono (20) i la Neus Panades (33) són els primers alumnes de l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC) en beneficiar-se, enguany, de l’Erasmus +. Tots tres realitzaran fins a l’1 de març pràctiques a Roma (Itàlia) en diverses empreses del sector de la restauració i l’hostaleria. Són els primers alumnes en participar enguany d’una iniciativa que ofereix a persones de totes les edats la possibilitat de desenvolupar i compartir coneixements en diversos països de la UE.
Des de l’1 de febrer i fins a l’1 de març, els tres realitzaran una estada per posar en pràctica tot allò que han après a les aules de l’ERESC. L’Héctor, que va fer el curs de sommelieria i té experiència de cuiner, realitzarà pràctiques a un resto-pub. La Cristina, que va realitzar el curs Operacions bàsiques de restaurant i bar, treballarà en qualitat d’alumna en pràctiques a una enoteca-cafeteria com a cambrera. Amb formació en cuina, les farà a una restaurant de cuina casolana romana.
El programa Erasmus + està subvencionat per la Comissió Europea. La iniciativa té la vocació de fomentar projectes de mobilitat amb finalitat educativa per a diferents tipologies d’estudiants. Al llarg de l’any, tres alumnes més que han passat per Grameimpuls seran becats per aquest programa.