actualitat

  • 7 | 11 | 2017

    Les tapes són les protagonistes del primer monogràfic de cuina adreçat a professionals que programa aquest curs l’Escola de Restauració de Santa Coloma (ERESC). El taller tindrà lloc els dies 15, 22 i 29 de novembre. Fumats (14, 21 i 28 de febrer) i formatges (4, 11 i 18 d’abril) són les altres dues propostes que s’oferiran enguany. 

    Les sessions s’impartiran els dimecres en el horari de 17:30 a 19:30 durant els mesos de novembre, febrer i juny. Els monogràfics de producte estaran formats per 3 sessions cadascun. La primera, dedicada a les tapes, serà de coneixement i descobriment del producte. Les altres dues sessions són d’aplicació culinària i conservació.

    Les persones interessades poden realitzar la sol·licitud a les oficines centrals de Grameimpuls (c. Rafael Casanova, 40) o bé a través de la pàgina web de l’ERESC (www.eresc.cat). 

    Etiquetes:

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades