actualitat

  • 27 | 09 | 2023

    Un grup d’estudiants del Culinary Institute of America realitzen una estada de pràctiques a l’Escola de Restauració

    Aquesta activitat forma part de la iniciativa Torribera Mediterranean Center per fomentar la dieta mediterrània

    Un grup d’alumnes del Culinary Institute of America de Nova York realitzen, des de fa uns dies, una estada formativa a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC). La iniciativa, que és el segon any que es porta a terme, s’emmarca dins de les activitats del projecte Torribera Mediterranean Center (TMC) per fomentar la dieta mediterrània, la salut i la innovació culinària.

    L’Escola de Restauració posa a disposición de l’alumnat i el professor que imparteix la formació – també del Culinary Institute of America– les seves instal·lacions. Entre les pràctiques, els i les estudiants aprenen a elaborar menús de dieta mediterrània. La formació té una durada de 3 mesos.

    El Torribera Mediterranean Center és una iniciativa de la Universitat de Barcelona i el Culinary Institute of America que té com a objectiu fomentar la salut pública i la sostenibilitat a través de l’impuls de la dieta mediterrània.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades