actualitat

  • 22 | 06 | 2022

    Una setantena d’empreses del territori participen al networking digital

    La trobada, primer acte que es programa al Centre de Formació Marie Curie, serveix per generar oportunitats empresarials en clau comarcal

    Una setantena d’empreses del territori han participat aquest dimecres a la tarda al networking digital, una trobada organitzada conjuntament pels ajuntaments de Santa Coloma – a través de Grameimpuls –, Badalona i San Adrià. La sessió és el primer acte que es programa al recent inaugurat Centre de Formació Marie Curie i ha servit per generar oportunitats empresarials en clau comarcal al voltant de la digitalització i la tecnologia.

    L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, que ha presidit l’acte, ha destacat la importància d’iniciatives com aquesta, que ajuden a teixir aliances al territori, i ha reivindicat la digitalització com a motor transformador d’un model de creixement més sostenible i competitiu. “Estem a una revolució digital que no ens passa desapercebuda, que té una sèrie de condicionants i variables que afectaran fins i tot, als paràmetres de consum de la ciutadania”, ha explicat l’alcaldessa. “El que volem fer en aquesta sessió  – ha continuat és oferir-vos recursos, acompanyament i també afavorir un punt de trobada perquè optimitzeu els vostres negocis.”

    A l’acte també han assistit l’alcaldessa de Sant Adrià, Filo Cañete, el primer tinent d’alcalde de Badalona, Àlex Montornès i la presidenta de Grameimpuls i segona tinenta d’alcaldessa d’Economia, Serveis Interns, Treball, Universitats, Innovació i Transparència, Blanca Padrós.

     Programes de digitalització per al teixit productiu

    Durant la jornada, s’han donat a conèixer els programes com “Treball, Talent i Tecnologia” o “Soc Digital” mitjançant els quals s’assessora i s’orienta a les empreses en el seu procés de transformació tecnològica. També s’ha explicat com s’ha de sol·licitar el Kit Digital -precisament en breu quan sortirà el segon segment de subvencions- al que poden adherir-se petites empreses o microempreses de 3 a 9  treballadors/es, amb un ajut màxim de 6.000 euros. Aquesta xerrada ha anat a càrrec d’Oriol Cesena, director de la consultoria Focalizza.

    La sessió s’ha completat amb un networking entre les empreses participants, dinamitzada per Javier Tovar, gerent de la consultoria Societat Empresa. En aquesta darrera part, els emprenedors/es i empresaris/àries han pogut treballar la seva xarxa de contactes per aconseguir noves oportunitats digitals. I és que la digitalització pot comportar molts beneficis: incrementar la facturació, captar nova clientela, fidelitzar-la, millorar la relació amb proveïdors o millorar els processos de l’empresa per estalviar costos, entre d’altres.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades

    Novetats en el Kit Digital: 1.000€ més per a les empreses de 0 a 3 persones treballadores

    A més, s’incorpora la possibilitat d’adquirir un ordinador nou per aquesta mateixa tipologia de pime

    Programada una sessió informativa sobre el coworking de La CIBA

    La trobada serà dimecres, 3 de juliol, de 9:30 a 10:30h

    Grameimpuls participa a la Summer Camp de La CIBA

    Ho farà amb diverses accions formatives en aquesta nova edició de l’escola d’estiu de l’equipament feminista