Prop d’una trentena d’establiments de la ciutat ja s’han sumat a la segona edició del pla de dinamització del sector de la restauració. Es tracta d’un programa que va adreçat a bars, restaurants, cafeteries, granges i gelateries del municipis que pretén ajudar-les a millorar la seva imatge i competitivitat. Els restauradors i restauradores interessades tenen fins al 12 d’abril per demanar la seva participació.
Els beneficiaris i beneficiàries del pla rebran un diagnòstic i assessorament personalitzats per part d’una consultora especialitzada en el sector. En el menú d’accions, també destaca la formació gratuïta en aspectes de gestió empresarial, així com formació en cuina i sala que s’impartiran a l’Escola de Restauració Santa Coloma (ERESC). Els participants podran optar, a més, a un ajut econòmic del 40% de les inversions realitzades en millores de l’establiment i la imatge del seu negoci amb un límit de 5.000€.
Les persones que vulguin participar han de posar-se en contacte amb el Servei de Foment Empresarial de Grameimpuls (av. de la Generalitat, 99-101), trucar al telèfon 93 466 52 24 o escriure un correu electrònic a formacue@grameimpuls.cat.