actualitat

  • 22 | 02 | 2022

    En marxa el projecte d’inserció «ERESC: oportunitats a la restauració». Una vintena de joves menors de 30 anys han iniciat ja la formació que té com a objectiu millorar la seva inserció laboral i afavorir el seu reingrés en el sistema educatiu i formatiu. El projecte té 10 mesos de durada.

    La formació en l’àmbit de l’hostaleria de 10 mesos de durada. El projecte ofereix dos itineraris formatius. El primer, permetrà els i les joves participants obtenir el certificat de professionalitat de nivell 1 en l’especialitat d’Operacions bàsiques de cuina i en Operacions bàsiques de restaurant i bar (aquest últim amb certificació parcial). El segon, de cinc places, permetrà aconseguir certificació de professionalitat de nivell 2 en Servei de bar i cafeteria (certificació parcial).

    Acompanyament en tot el procés

    A més dels continguts formatius, el projecte també inclou accions d’orientació i inserció laboral. De fet, al llarg de tot el curs, les persones joves participants rebran tutorització i acompanyament per part dels personal tècnic de Grameimpuls. «ERESC: oportunitats a la restauració» està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Projectes Singulars de Garantia Juvenil. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.

    COMPARTEiX EN XARXES

  • Notícies relacionades